Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (3.77 secunde)
"Ai copii, au vreo opt ani, ii violeaza si il cazam pe banii statului, sa stea sa manance trei mese pe zi vreo douazeci de ani", a spus senatorul.
Ponta il impinge pe Geoana sa rupa PSD. ... Si pe el s-a pus Victor Ponta. ... Din actualul PSD, Geoana se bazeaza pe deputati si senatori care nu vor mai primi locuri eligibile de la actuala conducere.
Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Monica Macovei si toata trupa din preajma lui Klaus Iohannis au incercat sa transforme situatia critica a postului de televiziune intr-o problema de suprimare a libertatii presei, desi ne aflam in fata unui furt al unei societati de televiziune pe baza unui fals in acte.
Mai mult, dupa ce a transpirat ca in aceste sondaje s-ar clasa pe primul loc candidatul democrat Adriean Videanu, Orban si sustinatorii sai au lansat ideea ca PNL sa se prezinte cu candidat propriu la Capitala.
Politica incalcita pe care o fac liderii partidelor, exersata de multe ori de insusi actualul locatar de la Cotroceni, nu lasa nici un dram de speranta. ... Cand, de fapt, satul de guvernarile discretionare de pana acum, electoratul i-a pus pe politicieni in situatia de a incerca sa coabiteze.
Cat timp interesele o cer, suntem prieteni la catarama cu anumite persoane, macar pe fata, daca la spate le vorbim de rau de cate ori ni se ofera ocazia.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
În cazul clientilor casnici, eliminarea tarifelor reglementate la electricitate, mai mici fata de piata concurentiala, va incepe in iulie 2013, cu un procentaj de 10%, si va continua in acelasi ritm, in doua etape semestriale, din 2014.
În cazul clientilor casnici, eliminarea tarifelor reglementate la electricitate, mai mici fata de piata concurentiala, va incepe in iulie 2013, cu un procentaj de 10%, si va continua in acelasi ritm, in doua etape semestriale, din 2014.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
Romania s-a clasat, in iulie, pe locul cinci intre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE) in functie de rata inflatiei anuale, care a inregistrat 9,1%, potrivit datelor publicate de Eurostat.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Vanzarile de automobile noi din Romania au scazut cu 4% in iulie fata de luna anterioara si cu 52,5% in primele sapte luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 82.821 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania.
Pe urmatoarele locuri intre tarile cu o inflatie ridicata s-au clasat Grecia, cu 5,5%, urmata de Ungaria, cu 3,6%, potrivit datelor biroului european de statistica.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Pe site-ul clubului Pandurii au aparut si adversarii din cantonamentul din Austria, de la Vosendorf, programat in intervalul 2-14 iulie.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
SMART FM si MISCAREA DE REZISTENTA va prezinta, vineri 22 iulie 2016 si sambata 23 iulie 2016, in Vama Veche, cea de-a XII-a editie a festivalului Folk You!
google-analytics.com